contact us

T +30 6984656300, +30 6940545073, E comboride@gmail.com,FB www.facebook.com/groups/comboride/, WEB www.comboride.com

about this blog

Εδώ θα βρείτε μία αναφορά στην ιστορία του Combo Ride Bicycle Adventures, τις δράσεις και τις εκδρομές πλαισιωμένες με επιλεγμένο φωτογραφικό υλικό. Για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες ανατρέξτε στο www.comboride.com
Here you find the history of Combo through the past events and activities. For up to date information and all scheduled activities please revert to www.comboride.com

Combo Ride 23-24.06.2012: 2ος Ποδηλατικός Γύρος Άνδρου

Γαύριο - Μπατσί - Χώρα - Κόρθι

Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία, το Combo Ride Bicycle Adventures σε συνεργασία με το Δήμο Άνδρου, διοργανώνουν και φέτος τον δεύτερο ποδηλατικό γύρο Ανδρου!

Θα πάμε Παρασκευή (22/6) ή Σάββατο (23/6).... Θα μείνουμε στο Γαύριο και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δωμάτια ή camping.
Το Σάββατο είναι ελεύθερη μέρα για βόλτες και μπάνιο.
Κυριακή πρωϊ στις 0800 ξεκινάει ο γύρος μας από το Γαύριο με κατεύθυνση Μπατσί, Παλαιόπολη, Χώρα Άνδρου, Κόρθι όπου και ο τερματισμός, το ritual του Δήμου απονομές, t-shirts και πολύ κέφι.
Το σκέλος Χώρα Άνδρου μέχρι Κόρθι εμπεριέχει τα περισσότερα υψομετρικά της διαδρομής..
Πούλμαν του Δήμου, γύρω στις 4μμ θα μας γυρίσουν στο λιμάνι (Γαύριο) και θα φροντίσουν για τα ποδήλατά μας. Εκεί θα μας περιμένουν σουβλάκια με μπύρες αλλά και όλος ο χρόνος για μία βουτιά ακόμα.

Ποδηλατικά τώρα η απόσταση που θα καλύψουμε είναι 52 χιλιόμετρα, όλα σε άσφαλτο. Περιλαμβάνουν κάποιες ανηφόρες (βαθμός δυσκολίας 2,5/5) αλλά και απολαυστικές κατηφόρες, νησί είναι και όλοι ξέρουμε το ανάγλυφο των ελληνικών νησιών... ανησυχία καμία, θα μας ακολουθεί αυτοκίνητο, ίσως και πουλμανάκι, σε όλη τη διαδρομή, ξέρετε τώρα.... οι δικαιολογίες περιττές. Ειδικά το τελευταίο σκέλος της διαδρομής (Χώρα-Κόρθι 20χλμ) που εμπεριέχει τα περισσότερα υψομετρικά μπορεί να καλυφθεί με επιβίβαση σε πούλμαν (off the record, δεν το διαβάσατε)

Το κόστος συμμετοχής* είναι €50, περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μία διανυκτέρευση στο camping, το σαββατιάτικο δείπνο σε τοπική ταβέρνα, σουβλάκια μετά τον ποδηλατικό γύρο και αναμνηστικό t-shirt.
Με €10 επί πλέον μένουμε σε δωμάτιο με πρωϊνό. Για όσους επιλέξουν να πάνε από Παρασκευή οι επιβαρύνσεις είναι €8,50 και €15 αντίστοιχα.
Τα πλοία που μπορούμε να επιλέξουμε είναι συγκεκριμένα, Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί και επιστροφή από Ανδρο τη Κυριακή το βράδυ. Τα ακριβή δρομολόγια θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δηλώσεις και Οριστικοποίηση Συμμετοχών με attend (θα παρευρεθώ) και προσωπικό μήνυμα.
Μπορείτε να φέρετε και μη ποδηλάτες φίλους, θα φροντίσουμε για τις μετακινήσεις τους!

*1: Σάββατο Κυριακή σε Camping €50
*2: Σάββατο Κυριακή σε Δωμάτιο €60
*3: Παρασκευή Σάββατο Κυριακή σε Camping €58,50
*4: Παρασκευή Σάββατο Κυριακή σε Δωμάτιο €75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου