contact us

T +30 6984656300, +30 6940545073, E comboride@gmail.com,FB www.facebook.com/groups/comboride/, WEB www.comboride.com

about this blog

Εδώ θα βρείτε μία αναφορά στην ιστορία του Combo Ride Bicycle Adventures, τις δράσεις και τις εκδρομές πλαισιωμένες με επιλεγμένο φωτογραφικό υλικό. Για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες ανατρέξτε στο www.comboride.com
Here you find the history of Combo through the past events and activities. For up to date information and all scheduled activities please revert to www.comboride.com

comboride 26_06_11 CLIFF DIVING!


Αυτή την εβδομάδα σκεφτήκαμε να πάμε σε μια βραχώδη παραλία όπου θεωρείται ιδανικός τόπος για καλό μπάνιο, με βουτιές και απομόνωση.
Η παραλία δεν διαθέτει καμίας μορφής οργάνωση, ούτε την στοιχειοδέστερη, έχει καθαρή θάλασσα με πολύ όμορφο φυσικό πετρώδες περιβάλλον και είναι το τελευταίο, ή από τα τελευταία καταφύγια των γυμνιστών στην Αττική.

Ξεκινάμε λοιπόν την Κυριακή στις 10:00, από τον Ναυτικό 'Ομιλο Νέας Μάκρης, περνάμε από το πάρκο του Σχινιά και καταλήγουμε στα Δικαστικά.

Η διαδρομή είναι περίπου 40 χλμ., ιδιαιτέρως εύκολη, ιδανική για αρχάριους και καλή αποθεραπεία για τους "καμμένους"!

Combo Ride 18-19.06.2011: On the Beach - Νότια Εύβοια Ποτάμι




Σάββατο 18 Ιουνίου, 07:45 

Συνάντηση Κεντρική Πλατεία Ραφήνας, κουπόνια και τα λοιπά γνωστά... τους βαρέθηκα
08:15 το πλοίο φεύγει....

............πάλι έκαναν το θαύμα τους οι τρεις κόμποι, , έφεραν τη θάλασσα στο Αιγαίο, έβαλαν άμμο στην παραλία και πλατάνια στο ποτάμι...

ποιο ποτάμι; εκεί, στη Νότια Εύβοια.
43 χιλιόμετρα να πάμε, όλα σε άσφαλτο, τα δέκα είναι καλή ανηφόρα, θα γκρινιάζατε αν δεν ήταν. θα φτάσουμε νωρίς το απόγευμα, βουτιά σκηνές sleeping bags η παραλία χοντρή άμμος, να μην εισχωρεί παντού και πλατάνια -αλήθεια είναι.

εκτός από τα γνωστά, τα γράψαμε παραπάνω, κανόνισαν μπύρες, άκουσα πολλές, φωτιές και μουσική, οι κόμποι. για φαγητό ταβέρνες (2) υπάρχουν, αλλά φέρτε και δικό σας αν προτιμάτε. αν οι μπύρες δε μας φτάσουν θα 'χουμε άλλα

την Κυριακή τα μαζεύουμε στις 10 για να 'χουμε χρόνο για βουτιά στο δρόμο. 15 χιλιόμετρα παραλιακός χωματόδρομος με μικρά ανεβοκατεβάσματα και άλλα 26 άσφαλτος μέχρι το πλοίο.

στον πηγαιμό το comboJeep θα κουβαλάει μπύρες, στον γυρισμό πτώματα

και όλα αυτά για €30 και μη ρωτήσετε τι περιλαμβάνει.... τίποτα*!

ΥΓ: ερωτήσεις του τύπου "τι ποδήλατο να πάρω", "είναι δύσκολη η ανηφόρα", "έχει πέτρες το χώμα", "είναι κρύα η θάλασσα", κ.α. θα τις απαντήσω μόνο με προσωπικά μηνύματα. Να σας προλάβω, το μαγιώ επιτρέπεται.

*τίποτα=εισιτήρια, πολλές μπύρες, αυτοκίνητο συνοδείας comboJeep







Combo Ride 05.06.11: ποδηλατικός γύρος Αίγινας

Ζητήθηκε μας άρεσε πολύ και τoν ξανακάνουμε!
Θα συναντηθούμε το πρωί στις 09:45 στον Πειραιά, στα καράβια για Αργοσαρωνικό και ξαναφύγαμε για Αίγινα.
Το καράβι φεύγει στις 10:25
Η διαδρομή είναι περίπου 45 χιλιόμετρα, όλα σε άσφαλτο, περιλαμβάνει μπάνιο, φαγητό σε κάποιο ταβερνάκι και φυσικά χορταστικό ποδήλατο.

κόστος συμμετοχής €15, θα επιβεβαιωθεί με pm και θα γίνει προαγορά των εισητηρίων
δηλώσεις συμμετοχής στο γνωστό email: combobicycleadventures@rocketmail.com

επιστροφή στον Πειραιά κατά τις 9μμ